This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Blue screen error windows 10 la fiecare 2 zile

Discuție în 'Windows 10' creată de AlexH, 8 Ian 2017.

  1. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    De o saptamana cand a facut update primesc blue screen la fiecare 36-48 ore.
    Rulez pe windows 10 64 bit
    Chrome deschis in general cu 25+ tab
    Mozilla thunderbird
    Antivirus + firewall + mallwarebyte
    skype
    sistem de editare video
    Mozilla cu 4 tab deschise
    Laptopul ruleaza non stop
    Blue screen apare in general cand deschid un nou tab si continutul de pe acel site este video sau orice tip de media.
    Un lucru bun este ca salveaza mai toate sesiunile si cand reporneste este totul la fel.

    Mai pateste cineva asa in ultima perioada pe windows 10?
    In ultima saptamana am instalat IDM si ma gandesc sa nu fie de la asta cumva....
     

    Publicitate

  2. Ovidiu Bokar
    Inspired

    Ovidiu Bokar Live every day to the fullest - in moderation. VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    14 Feb 2015
    Mesaje:
    519
    Aprecieri primite:
    188
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $371,72
    Cand ai schimbat ultima data pasta pe procesor si lai suflat de praf ?
     
  3. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    Offf te-ai intrebat daca am desfacut cel putin odata laptopul?
    Din verificarile mele online e posibil sa fie o eroare hdd sau ram.
    Voi face intr-o zi o verificare completa la el.
     
  4. BGD1337

    BGD1337 Member Registered

    Înscris:
    4 Dec 2016
    Mesaje:
    10
    Aprecieri primite:
    3
    Puncte trofeu:
    3
    Credit:
    - $8,37
    Ai putea sa rulezi si un backup de inainte sa se instaleze update-urile, daca zici ca de atunci.
    Eu am tot Windows 10 pe 64 bits, dar am dezactivat update-urile si nu am nicio problema momentan.
     
  5. Mariuselll
    Devilish

    Mariuselll Moderator Membru personal Moderator VIP Club

    Înscris:
    22 Feb 2015
    Mesaje:
    541
    Aprecieri primite:
    213
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $519,50
    Si eu am win 10 , update-uri la zi. Alex mai mult ca sigur e de la laptop problema. Stii din cand in cand mai trebuie sa "doarma" si el nu sa stea cu ochii deschisi 25 din 24 :)
     
    AlexH apreciază asta.
  6. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    Asta nu voi face. Las update activat la orice pentru ca e mai bine decat fara.
    E posibil, voi incerca sa-l lasa sa doarma mai mult de acum.
    Plus e posibil sa ceara unul nou. :D
     
  7. Ovidiu Bokar
    Inspired

    Ovidiu Bokar Live every day to the fullest - in moderation. VIP Club Registered Full Member

    Înscris:
    14 Feb 2015
    Mesaje:
    519
    Aprecieri primite:
    188
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $371,72
    Dupa un backup, iti recomand sa facu un CHKDSK pentru a verifica HDDul de Bad Sectors, cel putin asa poti exclude problemele cu HDDul inainte sa verifici altele componente sau sa il deschizi :)
     
  8. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    Executat in read only mode si nu exista eroare.
     
  9. Susp3kt

    Susp3kt Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Feb 2015
    Mesaje:
    195
    Aprecieri primite:
    105
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $642,21
  10. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    Este ok aceasta si driverele sunt la zi cu update.
    Cand il voi inchide voi face cateva teste mai amanuntite, dar ting sa cred ca este de la windows sau de la IDM ca inainte de install nu facea asta. Faza este ca am facut install dupa update si nu stiu care dintre ele este.
     
  11. Susp3kt

    Susp3kt Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Feb 2015
    Mesaje:
    195
    Aprecieri primite:
    105
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $642,21
    Mai poti incerca cum memtest86 ca sa vezi daca ramii au ceva probleme, insa ma indoiesc sa cred ca au o problema daca pana inainte de update totul a fost ok. Cel mai probabil un driver sau un soft au un conflict cu windowsul.

    De cateva zile mie nu imi mai functioneaza searchul in Start Bar :))
     
    AlexH apreciază asta.
  12. b0d0
    Blah

    b0d0 Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    20 Apr 2015
    Mesaje:
    336
    Aprecieri primite:
    180
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $617,56
    Si daca ti-as spune ca ai un virusel mic ce ai spune? Da vii si-mi spui ca ai antivirus etc ... e posibil sa fie un virus sa stii e doar o parere ..
     
  13. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    Orice este posibil. Voi dezactiva IDM sa vada daca mai face.
    Am scanat calculatorul cu toate si pare a fi ok.
    La ce virus te referi?
    Normal ca am asa ceva.
     
  14. b0d0
    Blah

    b0d0 Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    20 Apr 2015
    Mesaje:
    336
    Aprecieri primite:
    180
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $617,56
    Sunt virusi care doar la deschiderea unor programe incep sa manance resurse ..si eu am patit la fel si daca ti-as spune ca de pe site urile mari de playere sa zicem .. poti lua virus odata cu programul respectiv .. am instalat cred ca de 20 de ori .. si defapt luam un virus de pe bsplayer ..
     
  15. cnusi
    Amused

    cnusi Moderator Membru personal Moderator VIP Club Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    10 Feb 2015
    Mesaje:
    738
    Aprecieri primite:
    304
    Puncte trofeu:
    63
    Credit:
    $731,65
    Eu am un calculator din 19toamna și nu am probleme de acest tip
     
  16. AlexHD

    AlexHD Moderator Membru personal Moderator Registered Full Member

    Înscris:
    11 Mar 2016
    Mesaje:
    221
    Aprecieri primite:
    75
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $159,35
    Am patit de 2 ori la interval de 1 an maxim....mi-am stors creierii, cand imi era lumea mai draga si lucram primeam BS....
    Rezolvarea a fost impartita... la un laptop aveam un ram prajit iar la desktop aveam hardul pe duca, aveam bad-uri.
     
  17. Jhonny

    Jhonny Member Registered

    Înscris:
    13 Aug 2016
    Mesaje:
    49
    Aprecieri primite:
    13
    Puncte trofeu:
    8
    Credit:
    $19,87
    Blue Screen am avut din cauza unor condensatori de pe blaca de baza dupa un desktop ! Mai mult ca sigur ai problema hardware, cred !
     
Încărcare...

Distribuie pagina asta