This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.
  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sablon Postare Wordpress

Discuție în 'WordPress' creată de Peter Pony, 8 Noi 2016.

  1. Peter Pony

    Peter Pony Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    283
    Aprecieri primite:
    54
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $162,51
    Exista vrea setare in care poti prestabili un anumit sablon pentru postarile din wordpress? In blogger stiu ca era la setari.
    As dori sa stiu daca se poate ca toate noile mele postari sa aibe deja ceva de genul
    Cod:
    %%title%% se poate comanda de aici. Comandati %%title%% de la %%site%% si veti primi gatuit o placinta cu bostan
    Nu prea as fi interesat de pluginu-uri si mai degraba daca am ratat eu sa vad ca exista o astfel de setare.
     

    Publicitate

  2. AlexH
    Angelic

    AlexH Merg pe strada catre Mine... Membru personal Administrative SEO Expert Freelancer

    Înscris:
    5 Feb 2015
    Mesaje:
    6.069
    Aprecieri primite:
    2.499
    Puncte trofeu:
    113
    Credit:
    $3.268,99
    Pentru asta e nevoie sa faci un template care sa contina setarile , optiunile care le vrei tu. Cand postezi poti alege template sau il poti face default.
    Totul este o pagina adaugat in ftp.
    Cum se face acest template vezi aici:
    https://codex.wordpress.org/Post_Type_Templates
    Stiu ca nu vrei plugin dar poti testa pe acesta: https://srd.wordpress.org/plugins/wp-custom-post-template/
    Mai poti contacta pe @Susp3kt @Naruto9 @Ovidiu Bokar sa iti fac ei unul custom daca nu te pricepi.

    Mai poti adauga codul tau in single.php si ar trebui sa functioneze, dar la %%site%% cred ca iti va lua url la site tau. Aici trebuie sa faci o regula care sa stie la ce se refera.
     
  3. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    232
    Aprecieri primite:
    105
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $301,43
    Ce anume reprezinta %%site%% ? Este deja prededinit in template-ul tau sau ai vre-un field special in care il introduci - gen custom field?
     
  4. Peter Pony

    Peter Pony Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    283
    Aprecieri primite:
    54
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $162,51
  5. Susp3kt

    Susp3kt Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Feb 2015
    Mesaje:
    195
    Aprecieri primite:
    105
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $642,21
  6. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    232
    Aprecieri primite:
    105
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $301,43
    Adauga asta in single.php dupa <?php if (have_posts()) : the_post(); ?>. De fapt, unde ai nevoie exact, la inceput de articol sau dupa articol...dar intre acel if gasesti tot articolul tau si pui codul de mai jos unde iti da mai bine/il vrei
    Cod:
    <?php the_title(); ?> se poate comanda de aici. Comandati <?php the_title(); ?> de la <?php bloginfo('name'); ?> si veti primi gatuit o placinta cu bostan
     
    Peter Pony apreciază asta.
  7. Peter Pony

    Peter Pony Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    283
    Aprecieri primite:
    54
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $162,51
    Multumesc. exista vreo sansa sa fac <?php the_title(); ?> sa fie <strong>? Doar acolo unde il pun eu aici
     
  8. Naruto9
    No Mood

    Naruto9 Active Member Web Designer Registered Full Member

    Înscris:
    11 Feb 2015
    Mesaje:
    232
    Aprecieri primite:
    105
    Puncte trofeu:
    43
    Credit:
    $301,43
    Da..
    Cod:
    <strong><?php the_title(); ?></strong> se poate comanda de aici. Comandati <strong><?php the_title(); ?></strong> de la <?php bloginfo('name'); ?> si veti primi gatuit o placinta cu bostan
    Pui tagul <strong> acolo unde doresti..vezi exemplu de mai sus. Daca cumva nu iti functioneaza corect <strong> poti folosi foarte usor <b>titlu</b>
     
    Peter Pony apreciază asta.
  9. Peter Pony

    Peter Pony Active Member Registered Full Member

    Înscris:
    17 Mar 2016
    Mesaje:
    283
    Aprecieri primite:
    54
    Puncte trofeu:
    28
    Credit:
    $162,51
Încărcare...

Distribuie pagina asta