LiteSpeed Cache vs WP Rocket - GT Metrix vs PageSpeed Insights

Sebastian

Active Member
Registered
Full Member
Salut.
Am o nelamurire, care posibil sa nici nu conteze chiar asa de mult.
Insa am un site web unde pana in prezent am folosit wp-rocket ca si plugin de optimizare .
Ce vreau sa spun este ca , am incercat pluginul LiteSpeed Cache in loc de wp-rocket , testul l-am facut pe PageSpeed Insights , iar rezultatul era net superior fata de wp rocket, insa pe GT Metrix a scazut la fel de mult pe cat a urcat in PageSpeed Insights.
Vreau sa spun ca , WP Rocket Are nota mai mare pe GT Metrix si nota mai mica pe PageSpeed Insights, iar LiteSpeed Cache are nota mai mare pe PageSpeed Insights si nota mai mica pe GT Metrix .

LiteSpeed Cache

PageSpeed Insights
google.png

GTmetrix
gtmetrix.png



WP Rocket
PageSpeed Insights
google.png


GTmetrix
gtmetrix.png

Voi care credeti ca aduce rezultate mai bune GTmetrix sau PageSpeed Insights de la google , avand in vedere ca sunt diferente majore intre ele . Pot avea rezultate bune pe gtmetrix dar nu si pe PageSpeed Insights sau invers , in cazul meu.
 
Parerile vor fi mereu impartite si tu trebuie sa decizi ce este mai bine si functioneaza pentru tine.
Eu spre exemplu nu verific aproape niciodata aceste info pe serviciile de mai sus. Prefer sa imi folosesc acel timp pe altceva.
 
În cazul meu, WP-Rocket face site-ul să se miște mult mai bine prin optimizările făcute de acesta, atât în GTMetrix cât și Google PageSpeed. Alegerea pe care am făcut-o recent, a fost să folosesc WP-Rocket alături de Cloudflare Super Cache. Caută pe Google cum se face setup-ul că este foarte ușor și zi-mi părerea ta.
 
Doar WP-Rocket + modificari manuale in cod sa ridic scorul unde raman probleme si le pot rezolva. Dar cum zicea AlexH daca nu esti pe rosu la scor, nu stiu la ce iti mai pierzi timpul.
Daca site-ul incarca ok si nu sunt probleme de load, mergi mai departe!
 
Loading...
Back
Sus